Programleírás

A Libegő43 általános- és középiskolai osztályok számára vehető igénybe, a
SKI43 programunkhoz hasonlóan iskolaidőben, hétfőtől péntekig várjuk szervezett, 20-50 fős csoportok jelentkezését, így az iskoládból akár két párhuzamos osztály is részt tud venni egyszerre a túránkon.
Ebben az esetben mindenképp egy csoportként regisztráljatok!

A Libegő43 általános- és középiskolai osztályok számára vehető igénybe, a
SKI43 programunkhoz hasonlóan iskolaidőben, hétfőtől péntekig várjuk szervezett, 20-50 fős csoportok jelentkezését, így akár egyszerre két párhuzamos osztály is részt tud venni a túrán az iskolátokból. Ebben az esetben mindenképp egy csoportként regisztráljatok!

A lefoglalt időpontot megelőzően fél órával kell az eplényi Síaréna Audi bejáratánál lévő parkolóba érkezni. A parkolóban a diákok találkozni fognak a nekik dedikált túravezetővel, aki a teljes programon végigkísér majd őket.

A parkolóba való megérkezés után, a csoportok felülnek a libegőre és együtt a túravezetővel, kísérőkkel, szülőkkel fellibegnek a hegyre.:) A hegy tetején található Cafe 506 kávézóban egy frissítő limonádé elfogyasztása után kezdetét veszi az erdei túra.

A mezítlábas ösvényen keresztül a csoportok újabb izgalmas állomáshoz érkeznek, az eplényi Ámos-hegyi kilátóhoz. A kilátó megmászását követően a tanösvényen folytatódik a séta a völgyben lévő tavakhoz, ahol a csoport a kijelölt tűzrakóhelynél közös szalonnasütéssel zárja a kellemesen fárasztó napot.

A 3 óra hosszú program ideje alatt a csoportok különféle közösségépítő feladatokban vesznek részt, tudáspróbákat és izgalmas rejtvényeket oldanak meg korosztályuknak megfelelően. Minden egyes állomásnál együttesen oldják meg ezeket a feladatokat, ahol egy titkos számkód egyes részleteit kapják meg jutalmul. A végállomásnál található tavaknál pedig nem mást nyit a titkos lakat kód, mint a jól megérdemelt napvégi szalonnasütés hozzávalóit tartalmazó ládát.

Tartsatok velünk ezen az izgalmas erdei kalandon, a természet rejtelmei és szépségei csak rátok várnak! Szabaduljatok ki a négy fal közül, irány a természet!

Gimnazistáknak egy kis csavar – némi fekete humor még nem ártott senkinek. 🙂
Természetesen a túraútvonal mindenki számára megegyezik, de a nagyobbaknak egy kis különlegességgel készültünk. Ha szeretitek az enyhe bűntudattal megspékelt szívből jövő kacajokat, akkor ezt a túrát Neked és a barátaidnak álmodtuk meg!
Fekete történetek, rejtélyek kísérnek Titeket utatokon: a hegy lábától indulva, a csúcsra libegve megfejtésről megfejtésre érkeztek el a kilátóhoz és a végállomásnál lévő erdei tavakhoz. Ha minden kód a kezetekben van, akkor a rejtély megfejtésének kulcsa a tó partján kinyitja a végső kaland lehetőségét számotokra!

Kérdezz rá minden arcpirító részletre, és fedd fel a történetek mögött rejtőző véres igazságot és az izgalmas indítékokat!

Sok izgalmas percet és kellemes időtöltést kívánunk!

Regisztráció

Amit biztosítunk

  • Ingyenes belépő és libegő használata
  • Ingyenes túravezetés, feladatok koordinálása tapasztalt animátorok segítségével
  • Ingyenes eszközök az adott feladatokhoz
  • Ingyenes piknik kosár és frissítő biztosítása
    (Tartalma: 1 pohár limonádé, a szalonnasütéshez szükséges kenyér, szalonna, nyárs. A kívánt zöldségeket igény szerint a csoportok maguk hozzák!)
  • Ingyenes túravezető buszonként, aki végig kíséri a csapatokat a megérkezéstől a távozásig