Programleírás

A Libegő43 az általános iskola első osztályától egészen a végzős gimnazistákig várja a gyerekeket egy nem mindennapi kalandra.
Szeptember 19-től október 28-ig iskolai napokon, hétfőtől péntekig várjuk szervezett, 20-30 fős csoportok jelentkezését.

Tartsatok velünk Eplényben!

Ámos hegyi kaland a Bakony szívében!
A Libegő43  az általános iskola első osztályától egészen a végzős gimnazistákig várja a gyerekeket egy nem mindennapi kirándulásra Eplényben.
Szeptember 19-től október 28-ig iskolai napokon, hétfőtől péntekig várjuk szervezett, 20-30 fős csoportok jelentkezését.

Kérjük, hogy a foglalt időpont előtt fél órával érkezzetek meg az eplényi Síaréna PIROS főbejáratához a négyüléses felvonóhoz, ahol fogadnak benneteket a hosztjaink, akik végig kísérik majd a csoportot a kalandtúránkon.

Már az érkezésnél meglepetés-feladat vár rátok, ennek elvégzése és a csapatkaptiány választás után irány a hegy, ahova a kétüléses libegővel jutunk fel, és a hegytetőre érkezés után már kezdetét is veszi az akadályokkal, feladatokkal tarkított erdei túra.

A mezítlábas ösvényen keresztül a csoportok újabb izgalmas állomáshoz érkeznek, az eplényi Ámos-hegyi kilátóhoz. A kilátó megmászását követően a tanösvényen folytatódik a séta a völgyben lévő tavakhoz, a célállomáshoz. A kb. 2 órás program során a csoportok  számos próbának lesznek kitéve -lesz geoláda-keresés, tudáspróba, izgalmas rejtvények, akadálypálya, ismerkedő és közösségépítő feladatok. Minden egyes állomásnál együttesen oldjátok meg ezeket a nem mindennapi csapatépítő feladatokat.

Tartsatok velünk ezen az izgalmas erdei kalandon, a természet rejtelmei és szépségei csak rátok várnak! Szabaduljatok ki a négy fal közül, irány a természet!

Kellemes időtöltést és rengeteg izgalmas pillanatot kívánunk nektek!

 

Kedves Kirándulók!
A VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. melynek a területén a kirándulást tartjuk, az őszre határozatlan időre tűzrakási tilalmat rendelt el, ezért sajnálatunkra az eddigi két szezonnal ellentétben a szalonnasütést ki kellett vennünk a programból.

TIPP:
Hozzatok magatokkal harapnivalót, és piknikezzetek nálunk egy jót a túra végén! 🙂

 

Regisztráció

Amit biztosítunk

  • Ingyenes belépő és libegőhasználat.
  • Ingyenes túravezető, csoportonként, aki koordinálja a feladatokat, és kíséri a gyerekeket érkezéstől a program végéig.
  • Ingyenes eszközök az adott feladatokhoz