Programleírás

A Libegő43 az általános iskola negyedikeseitől egészen a végzős gimnazistákig várja a gyerekeket egy nem mindennapi kalandra.
Április 20-tól június 15-ig iskolai napokon, hétfőtől péntekig várjuk szervezett, 20-50 fős csoportok jelentkezését,
így az iskoládból akár két párhuzamos osztály is részt tud venni egyszerre a túránkon.

Ámos hegyi kaland a Bakony szívében!
A Libegő43  az általános iskola negyedikeseitől egészen a végzős gimnazistákig várja a gyerekeket egy nem mindennapi kirándulásra Eplényben.
Április 20-tól június 15-ig iskolai napokon, hétfőtől péntekig várjuk szervezett, 20-50 fős csoportok jelentkezését, így az iskoládból akár két párhuzamos osztály is részt tud venni egyszerre a túránkon. ( Ha 30 főnél nagyobb a csoport, akkor foglaljatok időpontot egy 30 fős csoporttal, és jelezzétek felénk írásban . info@sport43.hu – hogy mennyien szeretnétek jönni, mi pedig bővítjük a regisztrációs rendszerben a foglaláson a létszámot.)

Kérjük, hogy a foglalt időpont előtt fél órával érkezzetek meg az eplényi Síaréna KÉK bejáratához (A7-es pálya) a kétüléses felvonóhoz, ahol fogadnak benneteket a hosztjaink, akik végig kísérik majd a csoportot a kalandtúránkon.

Már az érkezésnél meglepetés-feladat vár rátok, ennek elvégzése és a csapatkaptiány választás után irány a hegy, ahova a kétüléses libegővel jutunk fel, és a hegytetőre érkezés után már kezdetét is veszi az akadályokkal, feladatokkal tarkított erdei túra.

A mezítlábas ösvényen keresztül a csoportok újabb izgalmas állomáshoz érkeznek, az eplényi Ámos-hegyi kilátóhoz. A kilátó megmászását követően a tanösvényen folytatódik a séta a völgyben lévő tavakhoz, a célállomáshoz. A kb. 3 órás program során a csoportok  számos próbának lesznek kitéve -lesz geoláda-keresés, tudáspróba, izgalmas rejtvények, akadálypálya, ismerkedő és közösségépítő feladatok. Minden egyes állomásnál együttesen oldjátok meg ezeket a feladatokat, és egy titkos számkód egyes részleteit kapjátok meg jutalmul. Ha minden kód a kezetekben van, akkor a rejtély megfejtésének kulcsa a végállomáson, a tó partján kinyitja a végső kaland lehetőségét számotokra, és kezdődhet is a szalonna sütés!

Tartsatok velünk ezen az izgalmas erdei kalandon, a természet rejtelmei és szépségei csak rátok várnak! Szabaduljatok ki a négy fal közül, irány a természet!

Kellemes időtöltést és rengeteg izgalmas pillanatot kívánunk nektek!

Regisztráció

Amit biztosítunk

  • Ingyenes belépő és libegőhasználat.
  • Ingyenes túravezető, csoportonként, aki koordinálja a feladatokat, és kíséri a gyerekeket érkezéstől a program végéig.
  • Ingyenes eszközök az adott feladatokhoz
  • Ingyenes szalonnasütés, ahol a  szalonnát, kenyeret, nyársat biztosítjuk számotokra. (A kívánt zöldségeket igény szerint a csoportok maguk hozzák!)