Ismerd meg a Climb43 helyszíneit és fedezd fel Magyarország legmenőbb falmászó klubjait!

MAG47 Climb&Café

Budapest
Maglódi út 47. 1106 . (Bejárat a Kada utca felől.)

Vár benneteket Magyarország egyik legnagyobb és legprofibb mászóterme! Az egykori magtárból kialakított mintegy 2300 nm hasznos alapterületű létesítményben több mászótechnika elsajátítására és gyakorlására is lehetőség nyílik. Kipróbálhatjátok a köteles mászást, a boulder technikát, sőt a helyszín kiválóan alkalmas az ipari alpintechnikai gyakorlásra.
Itt kezdőtől a profi szintig különböző nehézségű mászóutakon gyakorolhatjátok a boulderezést vagy a kötéllel biztosított mászást. A mászófalak magassága  9-17 m között mozog. A mászóutak rendszeresen átépítésével a MAG47 csapata folyamatosan változó gyakorlási lehetőséget biztosít netek.
Magyarországon kizárólag itt található az IFSC előírásainak megfelelő beltéri gyorsmászó út két párhuzamos úttal, megfelelő dőlésszöggel, speciális falkialakítással.
Az épületben recepció, öltözők, kávézó, és rendezvényterem is várja a látogatókat, a gépjárművel érkezőket pedig saját parkoló fogadja.
Tömegközlekedés:
– 28/28A villamossal a Kada utcánál kell leszállni, és 100 méter séta a Kada utcában. A kapu a jobb oldalon.
– 95 busszal érkezve szinte pont a kapunk előtt kell leszállnod.

MAG47 HÁZIREND

Regisztráció

Spider Club – Óbuda 

Budapest, Fényes Adolf utca 19-21. / 31. épület 1036
Keressétek a narancssárga ajtót, pókkal!

A Spider Club az ország egyik legnagyobb alapterületű és legnagyobb falfelületű mászócsarnoka. A teremben lehetőség van a mászás két főbb irányzatának a gyakorlására: a köteles és boulder mászásra. A köteles mászást 55 falfelületen, közel 1100 nm-en, 150 úton próbálhatod ki – ez a szám világszinten is jelentős méretűnek számít. A boulder terem 360 nm-es falfelületével az ország egyik legnagyobb lehetősége azok számára, akik a kötél nélküli mászás élményét is szeretnék kipróbálni.
(Megközelítés autóval: Lajos utca vagy Pacsirtamező utca felől a Perc utcába kell fordulni. A Fényes Adolf utca egy árkád alatt indul, itt behajtva kb. 100 m-re a bal oldalon található a klub. Parkolás az épület előtt, illetve a környező utcákban lehetséges, amelyek fizetősek. Megközelítés tömegközlekedéssel: 9-es, 29-es, 109-es, 111-es buszokkal a Tímár utcai megállótól körülbelül 3 perc, vagy a Szentendrei HÉV Tímár utcai megállójától gyalogosan 5 perc.)

Spider Club HÁZIREND

Regisztráció

Spider Club – Budaörs 

Budaörs, Gyár u. 2. 2040, Fashion Trend Center III. kapu

A Spider Club budaörsi és óbudai termei az ország legnagyobb alapterületű és legnagyobb falfelületű mászócsarnokai, amelyekben a köteles és boulder mászás együttesen gyakorolható. Csak a budaörsi teremben aköteles mászást 32 falszakaszon, közel 600 nm-en, 90-100 színnel épített úton próbálhatod ki. Ha a kötél nélküli mászás élményére vágysz, a boulder terem 300 nm-es falfelületén, majdnem 100 boulderproblémát építettünk ki, nehézség szerint megjelölve.
Belépés a terembe:
A terem a Fashion Trend Centerben található. A 3-as kapun történő belépést követően lehet az emeletre lépcsőn vagy lifttel feljutni. A emeletre kiérve balra lesz található a terem.
Megközelítés autóval:
GPS/Waze-be a Fashion Trend Center vagy a Spider Club Budaörs beütésével lehet eljutni. (A címet beütve – Gyár utca 2. – nem a megfelelő helyre visz a GPS.)
Parkolás:
A terem a Fashion Trend Centerben található, ahol korlátlan, ingyenes parkolási lehetőség van.
Megközelítés tömegközlekedéssel:
A Kelenföldről induló 88A-s BKK busszal vagy a 760-as, 762-es volán busszal körülbelül 30 perc. Leszállás a “Budaörsi Ipari és Technológiai Park” megállónál.
Spider Club HÁZIREND

Regisztráció

Factory Sport Aréna Miskolc

Miskolc, Ógyártér 1. 3533

A Factory Aréna 2004-ben nyitotta meg kapuit közel 5000 négyzetméteren az extrém sportok kedvelői számára. A sportcsarnokot egy óriási, több mint 100 éves gyárépületből alakították ki Miskolc egyik hátrányos városrészében, a Vasgyárban.
Itt található az ország második legnagyobb fedett mászóterme, amely 10m magas és 400 m2 falfelülettel rendelkezik, és melynek egy része egy egyedülálló boulder tömb. A Factory Arénában kipróbálhatod a köteles mászást és a boulderezést is, a biztonságodról pedig a megfelelő minőségű felszerelések és szakképzett falmesterek gondoskodnak.
Regisztráció