Ismerd meg a Climb43 helyszíneit és fedezd fel Magyarország legmenőbb falmászó klubjait!

MAG47 Climb&Café

Budapest
Maglódi út 47. 1106 .
Bejárat a Kada utca felől!

MEGTELT!
Már csak várólistára tudtok jelentkezni!
Várólistás időpontok: hétfő, kedd, szerda, péntek 09:00 és 12:00 óra

Vár benneteket Magyarország egyik legnagyobb és legprofibb mászóterme! Az egykori magtárból kialakított mintegy 2300 nm hasznos alapterületű létesítményben több mászótechnika elsajátítására és gyakorlására is lehetőség nyílik. Kipróbálhatjátok a köteles mászást, a boulder technikát, sőt a helyszín kiválóan alkalmas az ipari alpintechnikai gyakorlásra.
Itt kezdőtől a profi szintig különböző nehézségű mászóutakon gyakorolhatjátok a boulderezést vagy a kötéllel biztosított mászást. A mászófalak magassága  9-17 m között mozog. A mászóutak rendszeresen átépítésével a MAG47 csapata folyamatosan változó gyakorlási lehetőséget biztosít netek.
Magyarországon kizárólag itt található az IFSC előírásainak megfelelő beltéri gyorsmászó út két párhuzamos úttal, megfelelő dőlésszöggel, speciális falkialakítással.
Az épületben recepció, öltözők, kávézó, és rendezvényterem is várja a látogatókat, a gépjárművel érkezőket pedig saját parkoló fogadja.
Tömegközlekedés:
– 28/28A villamossal a Kada utcánál kell leszállni, és 100 méter séta a Kada utcában. A kapu a jobb oldalon.
– 95 busszal érkezve szinte pont a kapunk előtt kell leszállnod.

MAG47 HÁZIREND

Regisztráció

Gravity Boulder Bar

Mammut I. Bevásárló Központ 3.emelet, mozi mellett jobbra.
Budapest, Lövőház u. 2-6, 1024

MEGTELT!
Már csak várólistára tudtok jelentkezni!
Várólistás időpontok: szerda és péntek 09:00 és 12:00 óra

Budapest egyik legnagyobb és legmodernebb boulder terme 2022 januárjától immár két szinten várja a sportág iránt érdeklődőket.
A 2018-ban megnyitott Gravity Boulder Bar-ban kicsik és nagyok, amatőrök és profik, két hatalmas helyiségben próbálhatják ki a falmászást. A több mint 1300 négyzetméter kihasználható felülettel rendelkező teremben a mászók felkészültségüktől függően különböző szervezett edzéseken vehetnek részt, vagy tehetik próbára egyénileg a képességeiket. A biztonságos gyakorlást a maximum 4,5 méter magas falak és a mindenhová beépített szivacsréteg garantálja.
A komplexumban ezek mellett 240 fő befogadására képes öltöző áll rendelkezésre.
A Gravity csapata az edzések mellett az egyes korcsoportokat specifikus foglalkozásokkal várja.
A mászóterem a Mammut I. (régi Mammut) III. emeletén található. A mozgólépcsőről egyenesen a mozi irányába kell indulni, és közvetlenül a mozi bejáratánál jobbra egy piros vas ajtón lehet bejutni.

Gravity Boulder Bar HÁZIREND

Regisztráció

SPIDER CLUB ÓBUDA

Budapest, Fényes Adolf u. 19-21. 31. épület
(Keressétek a narancssárga ajót a pókkal!)

MEGTELT!
Már csak várólistára tudtok jelentkezni!
Várólistás időpontok: kedd 09:00 és 12:00 óra

Óbuda központjában található egy falmászó csarnok, amely valójában egy fitness terem. Egy terem, ahol nem a megszokott erőgépekkel találkozol, és nem is az unalmas súlyokat kell emelgetned, mégis átmozgat tetőtől talpig.
„A falmászás saját testsúlyos alternatív fitness, ahol észrevétlenül minden izmodat átmozgatod.”
A Spider Club az ország egyik legnagyobb alapterületű és legnagyobb falfelületű mászócsarnoka. A köteles mászást 11 méter magasn, 55 falfelületen, közel 1100 nm-en, 150 úton próbálhatod ki. Csarnokunk ezzel világszinten is jelentős méretűnek számít.

SPIEDER CLUB HÁZIREND

Regisztráció

Factory Sport Aréna Miskolc

Miskolc
Ógyártér 1. 3533

Foglalható időpontok: hétfőtől péntekig minden nap 09:00 és 12:00 óra

A Factory Aréna 2004-ben nyitotta meg kapuit közel 5000 négyzetméteren az extrém sportok kedvelői számára. A sportcsarnokot egy óriási, több mint 100 éves gyárépületből alakították ki Miskolc egyik hátrányos városrészében, a Vasgyárban.
Itt található az ország második legnagyobb fedett mászóterme, amely 10m magas és 400 m2 falfelülettel rendelkezik, és melynek egy része egy egyedülálló boulder tömb. A Factory Arénában kipróbálhatod a köteles mászást és a boulderezést is, a biztonságodról pedig a megfelelő minőségű felszerelések és szakképzett falmesterek gondoskodnak.
FIGYELEM! Ha a Factory Arénában a Scooter43 programon is részt szeretnétek venni, arra külön regisztrálnotok kell!

Regisztráció