Oktatóink

Ismerje meg gördeszka oktatóinkat

Kaposi Dávid

Gördeszka és snowboard oktatóként, már első találkozáskor a Ski43 programmal arra gondoltam, hogy ez hatalmas lehetőség mind a sport, mind a gyerekek számára. Aztán arra, hogy mennyire elférne egy hasonló program a magyar gördeszka színterén is. Pár hónappal később, nagy örömünkre, jött a lehetőség.

Számomra a gördeszka teljes szabadságot, és kreativitást jelenti. Ebből a szempontból mindegy, hogy „csak” közlekedési eszközként használod, vagy trükköket is csinálsz, az utcán, vagy épp a skateparkban deszkázol. Gördeszkázás alkalmával folyamatosan fejlődik az egyensúlyérzéked, koordinációd, és az ügyességed, így kiváló rekreációs tevékenység is.

Húsz éves tapasztalattal a hátam mögött, bátran állítom, hogy olyan élményekkel gazdagította mindennapjaim, melyek nagyban meghatározzák azt, aki ma vagyok.
Biztosra veszem, hogy aki belekóstol a gördeszka által nyújtott szabadság érzésébe, hasonló élményekkel fog gyarapodni.

Hálás vagyok, hogy a szakmai vezetője lehetek ennek a fantasztikus programnak.

Pál Attila Márk

A gördeszkán töltött 20 évem során még sosem találkoztam ennyire ambiciózus kezdeményezéssel, mint a Skate43, így pillanatig sem volt kérdéses, hogy csatlakozom, ehhez a minden túlzás nélkül világszinten is páratlan projekthez.
A gördeszkázás a legnehezebb deszkasport, így kiemelten fontos szakszerű segítséggel megtenni az első métereket – nem csak a fejlődés, de a biztonság szempontjából is. Kötetlen (nincs szükség felvonóra, hullámra, leejtőre, hóra, speciális ruházatra stb…), szabad, végtelenül menő, és a leglazább olyan egyedül végezhető sport, amit valójában mégis társaságba verődve a legélvezetesebb csinálni.
Nem igényel atletikus testfelépítést, nincs sem korhoz, sem pedig nemhez kötve, és ami a legfontosabb, hogy mindenféle teljesítménykényszer nélkül űzhető. Amennyire kis lépésekben, fokozatosan lehet benne fejlődni az elején, olyan nagy csomagokban adagolja az élményeket és a felejthetetlen pillanatokat már az első perctől fogva. Ez a sport azonban nem csak a hangulatodra lesz pozitív hatással. Deszkára pattanva fejlesztheted a testtudatosságodat, az egyensúlyérzékedet, fokozza a kreativitásodat és szinte észrevétlenül javíthatod vele a kondidat.
Gyere hozzánk gördeszkázni a Skate43 programba, ahol 20 éves sportági múlttal és évekre visszanyúló, nemzetközi szintű oktatói tapasztalattal várunk Téged! Deszkára fel!