Görkorcsolya – BUDAPEST – CAMPONA

A Campona Shopping Center parkolóházának I. emeletén található a fedett görkorcsolyapálya. Megközelíthetés:menetrendszerinti autóbusz, vonat. (Kelenföldi pu. 8 perc séta.). A foglalkozások a spotolók számára elkerített parkolórészen zajlanak.
Szükség esetén a BudaSkate Sportegyesület biztosítja a görkorcsolyákat és védőfelszerelést.

Cím: Budapest, Nagytétényi út 37-43., Campona Parkolóház 1. emelet, görkorcsolyapálya

Szeptember 11-től hétköznap várjuk szeretettel a görkorcsolya sport iránt érdeklődőket.

Oktató: Varjasi Mihály

Regisztráció

Görkorcsolya – SZEGED ERZSÉBET LIGET

Szeptember 03-tól november 30-ig, tavasszal április 01-től június 15-ig hétköznapokon 8,9,10,11,12,13 óra kezdéssel tartjuk oktatásainkat. Szeged legnagyobb parkja, mintegy 15 ha nagyságú, Újszegeden, a Belvárosi híd vonalában található. Szabadtéri edzőtermek, sportpályák, korszerű futópálya várja a sport kedvelőit.

Cím: Szeged,  Népkert sor, Erzsébet Liget, Skate Park

oktató: Svitelj Dániel

Regisztráció

Görkorcsolya – Tatabánya Gördeszka pálya

Egy igazán jó minőségű görkorcsolya pályán űzhetik az ide látogatók a görkorcsolya sportot. Az alapok elsajátítása mellett az ügyes, már görkorcsolyázni tudó gyermekeknek is nagy élmény nyújt ez a kiváló pálya. Hétköznapokon szeptember 03-tól október végéig, és tavasszal a jó idő kezdetekor várom a görkorizni váagyókat.

Cím: Tatabánya, Olimpikonok útja, Görkorcsolya Park

oktató: Lugosi László

Regisztráció

Gördeszka – Budapest Garden

Szeptember 03-tól november 30-ig ,  tavasszal április 1-től június 15-ig  lehet jelentkezni. Napi 4 osztály jelentkezését tudjuk vállalni 8,9,10 és 11 órai kezdéssel. Oktatás után még 1 órát az osztályok maradhatnak a Budapest Gardenben, ahol további sportokat próbálhatnak ki.

Cím: Budapest, Árpád fejedelem útja 135., Budapest Garden

Oktatók:

Kaposi Dávid

Pál Attila Márk

Regisztráció

Gördeszka – Szeged – Erzsébet Liget

Szeptember 03-tól november 30-ig, tavasszal április 01-től június 15-ig hétköznapokon 8,9,10,11,12,13 óra kezdéssel tartjuk oktatásainkatbA z ország egyik legjobb gördeszka pályája található az Erzsébet liget közepén. Kezdő és haladó gördeszkások részére is felettébb jó szórakozást nyújthat. A pálya mellett játszótér, kosárlabdapálya, kültéri konditerem, és futópálya biztosítja a sportolni vágyók igényét.

Helyszín: Szeged, Népkert sor, Erzsébet Liget, Skate Park

Oktató: Vitelj Dániel

Regisztráció