A BUDAPEST GARDEN

2019-ben nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. A sokáig Görzenálként üzemelő park már korábban is ismert volt a sportkedvelők körében, mi viszont úgy döntöttünk, szélesebb közönség számára is megnyitjuk a területet. A 13.000 négyzetméteres területen így jelenleg számos sportpálya és vendéglátóegység várja a kedves látogatókat.

A Görzenál Görkorcsolya- és Szabadidőpark 1995. április 29-én nyitott ki Óbuda központjában, formabontó pályái révén pedig hamar nemzetközi hírnévre tett szert az extrémsportolók körében. A 2000-es évektől kezdve azonban egyre inkább romlott sportpályák állapota, a terület nagy része pedig kihasználatlanul állt. A Görzi nagyszabású felújítása 2018-ban vette kezdetét, ennek során érkezett hozzánk egy Európa szerte egyedülálló Ninja pálya és egy hatalmas trambulin is, ezen kívül pedig számos vendéglátó-egységgel és sportpályával is bővült a park. A helyszín maradt, a név viszont változott: ma már Budapest Gardenként működünk tovább.

A Garden természetesen a felújítás után sem vesztette el eredeti funkcióját: jelenleg is megújult gördeszkapálya várja a profi és kezdő extrémsportolókat, akár rollerrel, akár biciklivel vagy gördeszkával érkeznek. 2020-tól rendszeresen tartunk oktatásokat is iskolásoknak, tehát az sem baj, ha valaki teljesen amatőrként vágna bele a dologba – profi edzőink biztonsággal és türelemmel vezetnek be mindenkit a deszkázás és a rollerezés világába. Sporteszközök és védőfelszerelések bérlésére természetesen van nálunk lehetőség.

Az extrémsport mellett elkezdtünk hangsúlyt fektetni a “hagyományosabb” sportok bevonására is: homokos strandröplabda pályánk és műfüves focipályánk mind-mind nagy népszerűségnek örvend. Ezen kívül a látogatóknak lehetőségük van kipróbálni nálunk a buborékfocit és vadonatúj street workout edzőparkunkat is. A helyszín nagy területéből adódóan tökéletes akár családi napra, akár osztálykirándulásra vagy bármilyen egyéb csapatépítő programra.

Várunk mindenkit nagy szeretettel!