Fontos Információk

Regisztrációs folyamat leírása - Olvasd el figyelmesen!

1. Regisztrálj a weboldalunkon.
2. Hozz létre felhasználói fiókot.
3. Hozz létre „Új csoportot”. FIGYELEM! A síelés során nem csak a gyerekek életkorát és nevét kérjük, mint a többi sportágnál, hanem a síeléshez szükséges egyéb adatokat is – magasság, súly, fejméret, lábméret, sítudás – így mindenképpen csak új csoporttal tudsz majd időpontot foglalni, amelyben a résztvevők adataihoz fel kell majd töltened az itt felsoroltakat.
Ha van már a rendszerünkben „Állandó csoport”-od, azzal nem tudsz időpontot foglalni.
4. Foglalj időpontot.
Tipp: Figyelj az adatfeltöltési határidőkre, különben elveszted a foglalást!
5. Gyűjtsd be a regisztrációs rendszerben kért adatokat a gyerekekről és töltsd fel őket a „Résztvevők”-höz a rendszerünkbe.
6. Írasd alá a „Szülői felelősségvállalási nyilatkozatot”, amivel a szülők elengedik a gyerekeket a programunkra – regisztrációs rendszerből letölthető – , és töltsd fel őket a regisztrációs rendszerünkbe! Fontos, hogy a gyerekek csak ennek megtörténte után vehetnek részt a programjainkon!
Tipp. küldd haza a nyilatkozatot kinyomtatva, a szülők írják alá, fotózzák le és küldjék vissza neked, fotó formátumban (2MB alatti méret!) is fel tudod tölteni a dokumentumot – ez a leggyorsabb és leghatékonyabb út. Ha a csoport vett már részt a 2023-24-es tanév során egyéb Sport43 programon, az akkor kitöltött nyilatkozatokat a síelő csoporthoz is fel tudjátok tölteni, nem szükséges újakat aláíratni a szülőkkel.
7. Nyalábold fel a gyerekeket és irány Eplény. Ide kérjük, hozd magaddal a „Pedagógusi felelősség vállalási nyilatkozatot” kinyomtatva.
8. Az utolsó és egyben legfontosabb teendő: ÉREZZÉTEK NAGYON JÓL MAGATOKAT!

Időpont foglalási etikett.

FONTOS!
Kérjük, hogy amennyiben tudomásotokra jut, hogy a foglalt időpontban mégsem tudtok részt venni a programon, azt  HALADÉKTALANUL ÍRÁSBAN jelezzétek felénk, hogy fel tudjuk szabadítani a helyeket más, a programra várakozó csoportok számára..
E-mail cím: info@sport43.hu

Ki jogosult regisztrálni a felületen?

Regisztrációra az intézmény / szervezet által kijelölt tanár vagy megbízott képviselő (pl. szülő) jogosult.

Egy csoport hányszor vehet részt a programon?

A Ski43 ingyenes síelési program minden csoport számára szezononként egy alkalommal történő részvételt tud biztosítani.
Programunk célja, hogy minél több gyerek számára adjon ízelítőt a síelés örömeiből.

Egy regisztrált csoport esetében mennyi a minimum-maximum létszám?

Regisztrációra minimum 20 fős csoport esetén van lehetőség, a maximum létszámot a választott időpontban rendelkezésre álló szabad helyek mennyisége határozza meg.

Egy csoporthoz hány kísérőre van szükség?

Az intézményeket / szervezeteket kérjük, hogy minden 10 gyerek mellé biztosítsanak 1 felnőtt kísérőt.

Hét közben vagy hétvégén zajlik az oktatás?

Az oktatások kizárólag hétköznap, iskolai napokon hétfőtől péntekig zajlanak.

Milyen ruházatban érkezzenek a gyerekek?

A gyerekek a programra az időjárásnak megfelelően réteges, meleg és lehetőség szerint vízálló öltözékben érkezzenek.

(Figyelem: A program szervezői a gyerekek által magukkal hozott értékekért nem tudnak felelősséget vállalni, Kérjük, ezek felügyeletére a kísérő pedagógusok, szülők, forítsanak figyelmet. köszönjük!)

Melyik pályát használhatják a Ski43 oktatásán részt vevő gyerekek ingyenesen a Síarénában?

A Ski43 ingyenes alapszintű oktatását kizárólag a Síaréna “Kék” bejáratánál található oktatópályán bonyolítjuk le.
Oktatópályánk az A7-es pálya aljában, a kétüléses sífelvonók indító állomásánál található..

Milyen felszerelést biztosít a gyerekek számára a program?

A SKI43 által biztosított eszközök: síléc, sícipő, sisak.

Milyen formában vehetnek részt a programban azok a gyerekek, akik rendelkeznek már sítudással?

A Ski43 program kiírása szerint a programot azoknak a gyerekeknek hoztuk létre, akik még soha nem síeltek, és ismerkedni szeretnének ezzel a sportággal. Természetesen előfordulhat azonban, hogy egy-egy osztályban akadnak olyan gyerekek, akik már rendelkeznek kellő tapasztalattal ahhoz, hogy önállóan síelni tudjanak. Őket sem szeretnénk kizárni a programból, ezért a Ski43 program helyszínét biztosító eplényi Síaréna támogatásával a következő lehetőséget tudjuk biztosítani a számukra:

1. ​Abban az esetben, amennyiben nem rendelkeznek saját felszereléssel, a Ski43 számukra is ingyenesen biztosítja azt – az ő esetükben 2 órás időtartamra, szemben az alapszintű oktatáson részt vevő gyerekek 70 percével. Azonban kérjük, hogy akinek van felszerelése, hozza magával, ugyanis mi sem rendelkezünk korlátlan mennyiségű felszereléssel, és gördülékenyebbé is tudjuk így tenni a pályára jutást. Köszönjük!

2. A Síaréna Kft. a weboldalon szereplő adott napra vonatkozó listaárakból 40% kedvezményt nyújt 2 órás pályahasználatra a diákok, + csoportonként 1 felnőtt kísérő számára. A jelentkezők csak a csoport által dedikált felnőtt kísérővel léphetnek pályára! Ettől csak abban az esetben tekintünk el, amennyiben már elmúltak 18 évesek.

FONTOS!
1. Amennyiben vannak olyan gyerekek a csoportban, akik ezzel a lehetőséggel élni szeretnének, kérjük a csoport szervezőjét, hogy a díjazással és és az egyéb fontos tudnivalókkal kapcsolatban jelentkezzenek az info@sport43.hu e-mail címen, hogy meg tudjuk küldeni a részletes tájékoztatást.(Itt is szeretnénk kiemelni, hogy csak olyan gyerekek vehetik igénybe a kedvezményt, akiknek a névsorát minimum két nappal a foglalt időpont előtt írásban az e-mail címünkre megküldik.)

Mikor érkezzetek, miből áll a program, mennyi ideig tart az oktatás? Hány gyerekre jut egy oktató?

Kérjük, hogy a foglalt időpont előtt 30 perccel legyetek a helyszínen.
A program egy 70 perces ingyenes síoktatást foglal magában, melynek során az oktatók megtanítják a gyerekeket a síelés alapjaira. Megtanulják, hogyan kell a lécen állni, elindulni, fékezni, kanyarodni. Csoportonként 1 oktató és egy segédoktató foglalkozik a gyerekekkel.
Buszrendeléshez hasznos információ: A csoport az érkezéstől a távozásig kb. 2,5-3 órát tölt nálunk.

Milyen korosztály vehet részt a programban?

A SKI43 programját általános- és középiskolás gyerekek számára szervezzük.

Tanács időpont foglaláshoz - FONTOS!

FONTOS!!!
Kérjük, hogy akik messzebbről, vidékről érkeznek, ne a reggeli kezdő időpontokat válasszák, mert ha bármi miatt késnek, egész nap az összes csoport csúszni fog miattuk!!!
Köszönjük!

Milyen óvintézkedések kerültek bevezetésre COVID-19 járvány ügyében?

Az Intersport Siarénában a közös helyiségeket és a kiadott felszereléseket folyamatosan és körültekintően fertőtlenítjük, a járványügyi szabályokat minden körülmények között betartjuk. Ezen kívül több mint 230 hektárnyi szabadtéri, friss levegőt biztosítunk a sportolni vágyók számára! 🙂