Fontos Információk

Milyen óvintézkedések kerültek bevezetésre COVID-19 járvány ügyében?

Az Intersport Siarénában a közös helyiségeket és a kiadott felszereléseket folyamatosan és körültekintően fertőtlenítjük, a járványügyi szabályokat minden körülmények között betartjuk. Ezen kívül több mint 230 hektárnyi szabadtéri, friss levegőt biztosítunk a sportolni vágyók számára! 🙂

Regisztrációs folyamat leírása - Olvasd el figyelmesen!

1. Regisztrálj a weboldalunkon.
2. Hozz létre felhasználói fiókot.
3. Hozz létre “Csoportot”.Ha több programunkon is szeretnél részt venni az osztályoddal, hozz létre “Állandó csoport”-ot.
4. Foglalj időpontot.
Tipp: Figyelj az adatfeltöltési határidőkre, különben elveszted a foglalást!
5. Gyűjtsd be a regisztrációs rendszerben kért adatokat a gyerekekről és töltsd fel őket a “Résztvevők”-höz a rendszerünkbe.
6. Írasd alá a “Szülői felelősségvállalási nyilatkozatot”, amivel a szülők elengedik a gyerekeket a programunkra – regisztrációs rendszerből letölthető – , és töltsd fel őket a regisztrációs rendszerünkbe! Fontos, hogy a gyerekek csak ennek megtörténte után vehetnek részt a programjainkon!
Tipp. küldd haza a nyilatkozatot kinyomtatva, a szülők írják alá, fotózzák le és küldjék vissza neked, fotó formátumban is fel tudod tölteni a dokumentumot – ez a leggyorsabb és leghatékonyabb út.
7. Nyalábold fel a gyerekeket és irány a kiválasztott program. Ide kérjük, hozd magaddal a “Pedagógusi felelősség vállalási nyilatkozatot” kinyomtatva.
8. Az utolsó és egyben legfontosabb teendő: ÉREZZÉTEK NAGYON JÓL MAGATOKAT!

Időpont foglalási etikett.

FONTOS!
Kérjük, hogy amennyiben tudomásotokra jut, hogy a foglalt időpontban mégsem tudtok részt venni a programon, azt  HALADÉKTALANUL ÍRÁSBAN jelezzétek felénk, hogy fel tudjuk szabadítani a helyeket más, a programra várakozó csoportok számára..
E-mail cím: info@sport43.hu

Ki jogosult regisztrálni a felületen?

Regisztrációra az intézmény / szervezet által kijelölt tanár vagy megbízott képviselő (pl. szülő) jogosult.

Egy csoport hányszor vehet részt a programon?

A Ski43 ingyenes síelési program minden csoport számára szezononként egy alkalommal történő részvételt tud biztosítani.
Programunk célja, hogy minél több gyerek számára adjon ízelítőt a síelés/snowboardozás örömeiből.

Egy regisztrált csoport esetében mennyi a minimum-maximum létszám?

Regisztrációra minimum 20 fős csoport esetén van lehetőség, a maximum létszámot a választott időpontban rendelkezésre álló szabad helyek mennyisége határozza meg.

Egy csoporthoz hány kísérőre van szükség?

Az intézményeket / szervezeteket kérjük, hogy minden 10 gyerek mellé biztosítsanak 1 felnőtt kísérőt.

A program tartalmaz-e étkezést?

Igen, a program végén a gyerekeket meghívjuk egy fánkra és forró teára.

Hét közben vagy hétvégén zajlik az oktatás?

Az oktatások kizárólag hétköznap, iskolai napokon hétfőtől péntekig zajlanak.

Milyen ruházatban érkezzenek a gyerekek?

A gyerekek a programra az időjárásnak megfelelően réteges, meleg és lehetőség szerint vízálló öltözékben érkezzenek.

(Figyelem: A program szervezői a gyerekek által magukkal hozott értékekért nem tudnak felelősséget vállalni, Kérjük, ezek felügyeletére a kísérő pedagógusok, szülők, forítsanak figyelmet. köszönjük!)

Melyik pályát használhatják a Ski43 oktatásán részt vevő gyerekek ingyenesen a Síarénában?

A Ski43 ingyenes alapszintű oktatását kizárólag a Síaréna “Kék” bejáratánál található oktatópályán bonyolítjuk le.
Oktatópályánk az A7-es pálya aljában, a kétüléses sífelvonók indító állomásánál található..

Milyen feltételekkel tudnak részt venni a programban azok a gyerekek, akik az osztály tagjai, de tudnak önállóan síelni?

Ha az érkező csoportban vannak önállóan jól síelő/snowboardozó gyerekek, a számukra a Ski43 program és a Síaréna egy kombinált részvételi lehetőséget dolgozott ki:

Programunk minden, nálunk regisztrált gyerek számára biztosítja az ingyenes felszerelést és a forró tea, fánk csomagot, a Síaréna pedig egy speciális 2 órás, 50%-os Ski43 bérlettámogatással meghívja őket az A1-es lesikló pályára. A bérlet ára 2.350 Ft.  Az önállóan síelő gyerekek mellé kérjük, jöjjön egy kísérő pedagógus/szülő, aki egy ingyenes 2 órás bérlettel kísérheti ezeket a gyerekeket a síelés során. Csoportonként 1 db ilyen ingyenes bérlet igénylésére van lehetőség!

FONTOS!

1 A Ski43 kedvezményes bérleteket NEM direktben a Síarénától, hanem a Ski43 programon keresztül lehet igényleni érkezés előtt pár nappal, e-mailen az info@sport43.hu e-mail címen! Mi továbbítjuk majd a kérést a Síaréna felé.
2. A Síaréna teljes területe cashless rendszerben működik, fizetésre bankkártyával vagy feltöltő kártyával van lehetőség.
3. A Ski43 kedvezményes bérletet kizárólag olyan csoportok vehetik igénybe, ahol a résztvevők nagyobb hányada a Ski43  alapszintű oktatására érkezett!!!
Azok a csoportok, akik kizárólag síelni jönnének Eplénybe, továbbra is a Síarénát keressék meg, mert számukra a mi programunk nem tud támogatást nyújtani!

Milyen felszerelést biztosít a gyerekek számára a program?

A SKI43 által biztosított eszközök: síléc vagy snowboard deszka, sícipő vagy snowboard bakancs, sisak.

Mikor érkezzetek, miből áll a program, mennyi ideig tart az oktatás? Hány gyerekre jut egy oktató?

Kérjük, hogy a foglalt időpont előtt 30 perccel legyetek a helyszínen.
A program egy 70 perces ingyenes sí- vagy snowboard oktatást foglal magában, melynek során az oktatók megtanítják a gyerekeket a síelés, snowboardozás alapjaira. A gyerekek megtanulják, hogyan kell a lécen állni, elindulni, fékezni, kanyarodni. A gyerekek a regisztráció során előzetesen maguk választhatják ki, hogy melyik sportág oktatásán szeretnének részt venni. A foglalkozások során 10 gyerekre jut 1 oktató.
Buszrendeléshez hasznos információ: A csoport az érkezéstől a távozásig kb. 2,5-3 órát tölt nálunk.

Milyen korosztály vehet részt a programban?

A SKI43 programját általános iskolás gyerekek számára szervezzük, a felső korhatár 14 év.

Tanács időpont foglaláshoz - FONTOS!

FONTOS!!!
Kérjük, hogy akik messzebbről, vidékről érkeznek, ne a reggeli kezdő 09:00-ás időpontot válasszák, mert ha bármi miatt késnek, egész nap az összes csoport csúszni fog miattuk!!!