A program

Egy olyan közösség tagja lehetsz, amelyet mi álmodtunk meg Nektek. Olyan programokra tudnak a gyerekek, iskolai közösségek jelentkezni, melyet a természet és a mozgás öröme inspirált. Ahol a személyes élményét mindenki megoszthatja, hogy az egy közös élménnyé váljon.

Programjaink teljesen ingyenesek legyen szó síelésről, gördeszkázásról, túrázásról, evezésről vagy kerékpározásról.

Álmodoztál már arról, hogy osztálytársaiddal bejárjátok a Tisza-tó vadregényes, zegzugos vízi útjait, testközelből és természetes élőhelyeiken ismerhettek meg egy hihetetlenül gazdag madárvilágot egy szakképzett, helyismerettel rendelkező túravezetővel?

Ha voltak is ilyen merész álmaid, azok legtöbbször álmok is maradtak, ugyanis egy osztály félnapos vízitúrájának megszervezése szinte lehetetlen feladat. Nehéz hajókat és védőfelszereléseket bérelni és azt eljuttatni a kijelölt helyszínre. Ismerni kell a vizet, kell tehát egy túravezető, aki komoly helyismerettel rendelkezik. Meg kell tanulni a főbb szabályokat, az evezés alapjait.

Ezek összességében olyan bonyolulttá és terhessé teszik az előkészületeket, hogy a legtöbben el sem kezdik a szervezést, ami nem is csoda.

Mi ezt a terhet vállaljuk magunkra. Megtervezünk egy-egy programot A-tól Z-ig. Megszervezzük hozzá a személyi és tárgyi feltételeket. És ráadásul mindezekért nem kérünk egy fillért sem. Fair enough? Hát akkor vágjunk bele! 😊

Programjaink folyamatosan bővülnek, ezért érdemes velünk tartani és követni bennünket.

Programjaink kizárólag szervezett iskolai csoportoknak szólnak. A csoportoknak regisztrálniuk kell a különböző sportprogramokra vagy szabadidős tevékenységekre, melyeket a regisztráció menüpontban tudtok megtenni. A regisztrációt követően kollégáink felveszik veletek a kapcsolatot és pontosítják a foglalásotokat, valamint végigkísérik utatokat egészen az indulás napjáig.

A legtöbb program lebonyolításához segítőkre van szükség. Általában 10 fő gyermekenként kérünk minimum egy segítőt, aki felnőttként a program lebonyolításában segédkezik, követve hostjaink szakmai utasításait.

Biztosak vagyunk abban, hogy a természettől és embertársainktól elidegenedő társadalomban ez egy hiánypótló program, és meg vagyunk győződve arról, hogy ezáltal jelentős mértékben hozzájárulunk gyermekeink érzelmi fejlődéséhez.

 

Ez a Tarts velünk!