ÉLMÉNYSPORT PROGRAM DIÁKOKNAK!

A program

Egy olyan közösség tagja lehetsz, amelyet mi álmodtunk meg Nektek. Olyan programokra tudnak a gyerekek, iskolai közösségek jelentkezni, melyet a természet és a mozgás öröme inspirált. Ahol a személyes élményét mindenki megoszthatja, hogy az egy közös élménnyé váljon.

 

Várunk benneteket a 2024-2025-Ös tanévben is!

SZEPTEMBERTŐL 8 SPORTÁG KÖZEL 70 HELYSZÍN!

 

Programjaink teljesen ingyenesek legyen szó síelésről, gördeszkázásról, túrázásról, evezésről vagy kerékpározásról.

Álmodoztál már arról, hogy osztálytársaiddal bejárjátok a Tisza-tó vadregényes, zegzugos vízi útjait, körbetekertétek a Velencei tavat, vagy felpattanjatok a gördeszkára? 

Ha voltak is ilyen merész álmaid, azok legtöbbször álmok is maradtak, ugyanis egy osztály félnapos vízit- vagy kerékpártúrájának megszervezése sok utánajárással megoldható csak. Nehéz hajókat és védőfelszereléseket bérelni és azt eljuttatni a kijelölt helyszínre. Ismerni kell a vizet, kell tehát egy túravezető, aki komoly helyismerettel rendelkezik. Meg kell tanulni a főbb szabályokat, az evezés alapjait, vagy be kell szerezni a gördeszkákat és a védőfelszerelést, amik  összességében bonyolulttá és terhessé teszik az előkészületeket, hogy a legtöbben el sem kezdik a szervezést, ami nem is csoda.

Mi ezt a terhet vállaljuk magunkra. Megtervezünk egy-egy programot A-tól Z-ig. Megszervezzük hozzá a személyi és tárgyi feltételeket. És ráadásul mindezt teljesen térítésmentesen, nektek csak a helyszínre jutást kell megoldanotok. Fair enough? Hát akkor vágjunk bele! 😊

Programjaink folyamatosan bővülnek, ezért érdemes velünk tartani és követni bennünket.

Programjaink kizárólag szervezett iskolai csoportoknak szólnak. A csoportoknak regisztrálniuk kell a különböző sportprogramokra vagy szabadidős tevékenységekre, melyeket a regisztráció menü pontban tudtok megtenni. A programok Fontos Információk menü pontjában találtok leírást a regisztrációról. Ha segítségre van szükségetek, vegyétek fel velünk a kapcsolatot az info@sport43.hu email címen, vagy a weboldalon megadott telefonos elérhetőségen.

A  helyszíneinken hosztok, oktatók túravezetők foglalkoznak majd a gyerekekkel, de miután iskolai osztályok jelentkezését várjuk, minden csoport mellé minimum két fő felnőtt kísérőt kérünk. -ez egy-egy program esetén lehet több is- akik szükség esetén segítik a hosztok munkáját.

Biztosak vagyunk abban, hogy a természettől és embertársainktól elidegenedő társadalomban ez egy hiánypótló program, és meg vagyunk győződve arról, hogy ezáltal jelentős mértékben hozzájárulunk gyermekeink érzelmi fejlődéséhez.


FONTOS!

Egy egy-egy osztály az összes sportágat kipróbálhatja a tanév során, de sportáganként csak egy alkalommal!

Ez 8 kirándulást / rendhagyó testnevelés órát – 8 fantasztikus élményt jelenthet a gyerekeknek!

Várunk benneteket szeretettel!

 

Ez a Tarts velünk!