Ismerd meg a Bike43 helyszíneit és kalandozz velünk két keréken.

Fertőd

A Fertő tóra a 2022/23-as tanév első felére nincsenek foglalható időpontjaink.

Reméljük, tavasszal újra találkozunk veletek!
Félig magyar félig osztrák, és még a világörökség része is mi az? Hát a Fertő tó. A Fertődről induló kerékpártúrátokon Európa harmadik legnagyobb tavának partján portyázhattok majd a bringáitokkal, és fedezhetitek fel a 20.000 éves tó környékének titkait.
Hogy csak párat említsünk: Nagycenk, Fertőszéplak, Hidegség, Fertőrákos – telis – de tele vannak hazánk kulturális és természeti látni valóival.
Bázisunk az Önkormányzat udvarán kialakított kemping Közösségi háza.

Cím: Fertőd Önkormányzat udvara. Megközeltés a Propáczy Aladár Technilkum felől.
Google Maps

Velencei tó – Gárdony

A Velencei tavat körbe tekerni igazi közösségi élmény, és bármelyik korosztálynak ajánlott! A klasszikus tó kör hossza 30 km, és kb. 3-3,5 óra alatt még pihenőket beiktatva is könnyen teljesíthető.
Az ingyenes Bike43 program bázisa Gárdonyban a SURFCAMPING, ami kb. két perc sétára található a vasútállomástól, így még autóbuszt sem kell bérelnetek, ha hozzánk látogattok. Felpattantok egy vonatra, átnyergeltek a bringákra és már indulhat is a kaland!
És mindezt még tovább is tudjátok fokozni, hiszen a gárdonyi strand közvetlenül a kemping mellett található, így hazaindulás előtt még akár meg is mártózhattok.
Foglalható időpontok: 09.19 – 10.28. hétfőtől péntekig 09:00 és 10:00 óra.
Cím: SURFCAMPING, Gárdony, Pisztráng u. 17.
Google Maps

Regisztráció

Tiszafüred

A Tisza tóra a 2022/23-as tanév első felére nincsenek foglalható időpontjaink.

Reméljük, tavasszal újra találkozunk veletek!

A Tisza-tó nem csak a strandolni vágyóknak, horgászoknak és a vízi sportok szerelmeseinek nyújt kellemes időtöltést, hanem egyre népszerűbb célpont a bringások körében is. Magával ragadó természeti adottságok és változatos élővilág, lenyűgöző vidék és az Év Kerékpáros útja várnak rátok. Ha pedig elég bevállalósak vagytok, még a tavat is körbe biciklizhetitek!
A programnak a Tisza-tavi Kerékpáros Centum ad otthont.
Cím: Tisza-tavi Kerékpáros Centrum, Tiszafüred, Aradi út 1.
Google Maps
Tipp 1.: 
A tisza-tavi túránkon a sportosabb, felkészültebb csoportok körbe tekerhetik a tavat, ez egy nagyjából 64 km-es kör.
Ha nem szeretnétek ekkora fába vágni a fejszéteket, akkor ajánljuk, hogy tekerjetek át Poroszlóra (16 km oda-vissza), és látogassatok el a Tisza-tavi Ökocentrumba, ahol a Sport43 karszalaggal (a kerékpár túra indulási helyén kapjátok meg), 1.290 Ft-os, kedvezményes belépővel nézhetitek meg a látnivalókat.