Ismerd meg a Bike43 helyszíneit és kalandozz két keréken.

Eplény

Jó levegő, erdőillat, madarak, őzek, muflonok. Mit is kívánhatnánk többet egy eredi kerékpározástól?
Tartsatok velünk Eplénybe, a Bakony szívébe egy pár órás tereptúrára, ami során elmerülhettek Magyarország egyik legszebb hegységének szelíd szépségei között
Út közben álljatok meg piknikezni, pihenni, hogy aztán újult erővel élvezzétek a környék gyönyörű természeti adottságait.

Regisztráció

Tivadar

A Felső Tisza-vidéki Tivadarról induló túraútvonal gerincét a vadregényes Szamos folyó mellett futó kerékpárút adja. A kirándulás során nem csak a tájat, hanem történelmi és kulturális örökségünk számos gyöngyszemét fedezhetitek majd fel. Utatok elvezet majd Tarpára, ahol megnézhetitek a Szárazmalmot és tisztelettel adózhattok II. Rákóczi Ferenc és Esze Tamás emlékének és túra során a vadregényes természeti környezet mellett megcsodálhatjátok Márokpapi és Csaroda egyedülállóan szép középkori templomait is.

Regisztráció

Fertőd

Félig magyar félig osztrák, és még a világörökség része is mi az? Hát a Fertő tó. A Fertődről induló kerékpártúrátokon Európa harmadik legnagyobb tavának partján portyázhattok majd a bringáitokkal, és fedezhetitek fel a 20.000 éves tó környékének titkait.

Regisztráció

Mohács

Dél-Magyarország csodálatos vidékére, Mohács környékéra invitálunk benneteket egy gyönyörű kerékpártúrára.
Sík, könnyű terep, Duna-menti kerékpározás és a Mohácsi Nemzeti Emlékhely vár benneteket, ha ezt a túránkat választjátok.
Ne habozzatok, pattanjatok két kerékre és tartsatok velünk a Duna-Dráva közének páratlan szépségű tájain.

Regisztráció

Szentgotthárd

Őrség. A bő vizű patakok, szelíd dombhátak, vidéke a honfoglaló magyaroktól kapta a nevét. Három ország három tájegysége találkozik itt össze, egyedülálló természeti, kulturális és szakrális örökségben gazdagon. Az Őrség „tanyái”, a szerek pedig elevenen őrzik a népi építészet hagyományait Magyarország egyik legkülönlegesebb és legszebb tájegységén.
FONTOS!!!
A túra közepesen nehéz kerékpáros terepen halad, gyakorlott, jó kondíciójú csoportoknak ajánljuk!

Regisztráció

Tiszafüred

A Tisza-tó nem csak a strandolni vágyóknak, horgászoknak és a vízi sportok szerelmeseinek nyújt kellemes időtöltést, hanem egyre népszerűbb célpont a bringások körében is. Magával ragadó természeti adottságok és változatos élővilág, lenyűgöző vidék és az Év Kerékpáros útja várnak rátok. Ha pedig elég bevállalósak vagytok, még a tavat is körbe biciklizhetitek!

Regisztráció