Kedves Érdeklődők, átmenetileg nincs elérhető programunk.
Kérjük, iratkozzatok fel a hírlevelünkre, hogy időben értesülhessetek a változásokról!

hírlevél

 

Miért érdemes kipróbálni a gördesz­kázást?

A gördeszkázás növeli a rugalmasságot, a teljes testet átmozgatja, hiszen a gördeszkázó nemcsak a lábát használja – a hajtáshoz –, hanem a karját és a törzsét is az egyensúlyozáshoz; ráadásul mindet egyszerre.

Növeli az állóképességet, a gördeszkával való trükközés kitartásra nevel. Hiszen nem feltétlenül sikerülnek a trükkök elsőre; sőt, akár még tizedikre sem. Ezért a gördeszkázó minden alkalommal egy kicsit másképpen próbálkozik, újra és újra, de semmiképp sem adja fel.

A gördeszkázás javítja a koordinációt, hiszen a szemünk, a lábunk, a lábfejünk és a kezünk egyszerre dolgozik, és mindegyik fontos munkát végez. Ez a koordinációs képesség a mindennapokban más esetekben is jól jön, nemcsak sportolás közben.

A gyerekek számára jó „tanítómester” a gördeszka: megtanítja őket arra, hogy a tetteiknek következményeik vannak, egy rossz döntést nagy esés követhet, illetve, ha elestünk, talpra kell állnunk, és újra próbálkoznunk.

A 60 perces oktatás során vidám, játékos formában sajátíthatják el a gyerekek el a gördeszkázás alapjait, vagy tovább fejleszthetik a már megszerzett tudásukat.

A 60 perc gördeszka oktatás után további bő 60 perces játékra hívjuk meg a gyerekeket, így akár 2-3órát is eltölthettek velünk szabadban, jó levegőn sportolással, ti választjátok ki, hogy a műfüves focipályáján, vagy a homokos strandröplabda pályán folytatjátok-e a játékot képzett animátoraink segítségével.

Ötlet vidékieknek:

Illesszétek be rendhagyó testnevelés óránkat egy egész napos budapesti kirándulásba, legyen ez az első állomásotok, ahonnan folytatjátok a város felfedezését!

Számtalan indokunk lehet tehát arra, hogy elkezdjük ezt a sportot. Velünk tartasz? 😉

Regisztráció