Programleírás

A Skate43-t egyaránt ajánljuk általános és középiskolai osztályok számára. Iskolaidőben, hétfőtől péntekig 20-30 fős csoportokban várunk benneteket kezdő gördeszka okatáson egy rendhagyó testnevelés órára.

SKATE43 – Programleírás

Rendhagyó testnevelés óra:

Programunk során 60 perc gördeszka oktatást, plusz további 60 perc szabad játékot kínálunk a gyerekeknek.
A program második részében a gördeszkázás után képzett animátoraink vezetésével a strandröplabda- illetve focipályán folytatódik a játék.
Összességében egy-egy csoport így akár 2-3 órát is eltölthet velünk a szabadban, jó levegőn, változatos sportolással!
Naponta 4 időpont közül választhattok, a kezdő időpontok:
09:00, 10:00, 11:00 és 12:00 óra.

A lefoglalt időpont előtt fél órával megelőzően kell a Budapest Garden parkolójába érkezni. A parkolóban a csoportok találkoznak a nekik dedikált hosttal, aki a teljes programon végigkíséri őket.

A Skate43 ingyen biztosít gördeszkát és védőfelszerelést (térd-, könyök- és csuklóvédő + bukósisak) mindazoknak, akik nem rendelkeznek ezekkel. Ha esetleg van saját gördeszkád és védőfelszerelésed, kérjük hozd magaddal.

Fontos a biztonság!
A gördeszkázás alatt védőfelszerelés – térd-, könyök- és csuklóvédő + bukósisak – használata kötelező!
Kezdő oktatásunk sík terepen zajlik, az akadálypályát korlátozottan és kizárólag oktatói  felügyelettel próbálhatják ki a megfelelő tudásszinttel rendelkező résztvevők!

Tapasztalt gördeszkaoktatóink és segédoktatóink felügyelik a csoportokat a skateparkban, ahol a gyermekek 60 perces oktatáson vesznek részt.

Akik korábban még nem álltak gördeszkán, vidám, játékos formában ismerkednek meg a gördeszkázás nélkülözhetetlen alapjaival: úgy, mint az elindulás, megállás, kanyarodás. Megtanulnak biztonságosan közlekedni a gördeszkán, és betekintés nyernek a skate-park etikettbe, vagyis a gördeszkapályák használatának íratlan szabályaiba. Ha már van tapasztalatuk, tudásszintjüknek megfelelő foglalkozáson fejleszthetik tovább képességeiket.

Ötlet vidékieknek:

Illesszétek be rendhagyó testnevelés óránkat egy egész napos budapesti kirándulásba, legyen ez az első állomásotok, ahonnan folytatjátok a város felfedezését!

Regisztráció

Amit biztosítunk

  • Ingyenes belépő és pálya használat
  • Ingyenes oktatás tapasztalt oktatóink segítségével
  • Ingyen gördeszka és védőfelszerelés azok számára, akiknek nincs felszerelésük (fontos, hogy azok, akiknek van, hozzák magukkal!)
  • Ingyenes host csoportonként, aki végig kíséri a csapatokat a megérkezéstől a távozásig