ÉLMÉNYSPORT PROGRAM DIÁKOKNAK
VÁRUNK BENNETEKET A 2024-2025-ÖS TANÉVBEN IS!
IRATKOZZATOK FEL A HÍRLEVELÜNKRE, HOGY IDŐBEN ÉRTESÜLHESSETEK AZ ÚJ LEHETŐSÉGEKRŐL!

Ismerd meg a filozófiáját

Hiszünk, a természet, a friss levegő és a mozgás elementáris erejében. Az új felfedezések a jelenben tartanak bennünket, segítenek a valóság érzékelésében. Mosolyt csalnak az arcokra és maradandó boldogságot árasztanak.

Hiszünk abban, ha az emberek boldogok önmagukban, tudnak kapcsolódni másokhoz és az őket körülvevő természeti környezethez. Ahol a bukás vagy az ismeretlen nem kudarc, hanem a tanulás része, ami által fejlődünk.

Így közösen jobbá tesszük a világot, együtt megváltoztathatjuk!

Álmodoztál már arról, hogy osztálytársaiddal bejárjátok a Tisza-tó vadregényes, zegzugos vízi útjait, körbetekertétek a Velencei tavat, vagy felpattanjatok a gördeszkára?
Ha voltak is ilyen merész álmaid, azok legtöbbször álmok is maradtak, ugyanis egy osztály félnapos vízi- vagy kerékpártúrájának megszervezése sok utánajárással megoldható csak. Nehéz hajókat és védőfelszereléseket bérelni. Ismerni kell a vizet, kell egy túravezető, aki komoly helyismerettel rendelkezik. Meg kell tanulni a főbb szabályokat, az evezés alapjait, vagy be kell szerezni a gördeszkákat és a védőfelszerelést, amik  összességében bonyolulttá és terhessé teszik az előkészületeket, hogy a legtöbben el sem kezdik a szervezést, ami nem is csoda. Mi ezt a terhet vállaljuk magunkra. Megtervezünk egy-egy programot A-tól Z-ig a személyi és tárgyi feltételekkel együtt. És mindezt teljesen térítésmentesen, nektek csak a helyszínre jutást kell megoldanotok. Benne vagytok?? Hát akkor vágjunk bele! 😊
Programjaink teljesen ingyenesek legyen szó síelésről, gördeszkázásról,görkorcsolyáról, túrázásról, falmászásról, evezésről vagy kerékpározásról.

FONTOS!

Egy egy-egy osztály az összes sportágat kipróbálhatja a tanév során, de sportáganként csak egy alkalommal!

Ez akár 8 kirándulást / rendhagyó testnevelés órát – 8 fantasztikus élményt jelenthet az osztálynak!

Várunk benneteket szeretettel!

 

Ez a  Tarts velünk!