Mesebeli bakonyi környezet, csodálatos kilátás és csicsergő madarak! Éld át az Ámos-hegy varázslatos világát egy különleges libegőzéssel egybekötött erdei túrával!
Libegő43 program egyaránt fogad általános- és középiskolai osztályokat is A kirándulásnak számos jótékony hatása van: javítja a kondíciót, fejleszti az izomzatot, bővíti a környezetről való ismereteket és magabiztos tájékozódóvá tesz.
Várunk benneteket szeretettel!

Programunk szeptember 2-től  november 25-ig tart.

 

 

A kalandok és történetek most téged hívnak!

A Libegő43 keretében szabadjára engedheted a felhalmozott energiáidat, eggyé válhatsz a természettel egy kellemes, kalandokkal teli túra keretein belül. 

​A hegytetőn az Ámos-hegyi kilátó vár téged, ahonnan ha tiszta az idő a Balatonig is ellátni! ​Az eplényi Libegő mintegy 25 perces útja alatt érdemes a környezetet figyelni, hiszen számtalan őz, szarvas, muflon, vaddisznó és nyúl él a környéken.

Várunk benneteket az eplényi Kalandhegyen szeptember 2-tól egészen november 25-ig!

​Kiránduljatok egy jót az osztállyal Eplényben, libegőzzetek, élvezzétek a friss levegőt! Sőt, a képzeletedet se hagyd otthon, oldjátok meg közösen az izgalmas rejtvényeket, mert a hegy rejtélyeinek megfejtése a kulcs a kivezető utatok megtalálásához!

Regisztráció