Mesebeli bakonyi környezet, csodálatos kilátás és csicsergő madarak! Éld át az Ámos-hegy varázslatos világát, egy különleges libegőzéssel egybekötött erdei túrával!

A felfedezni való természet a világ egyik legkalandosabb helye! Tele titokkal, varázslattal, megfejtésre váró csodával! Ha kalandoznál, akkor Nekünk pont van egy hegyünk! Egy Kalandhegyünk!

A kirándulásnak számos jótékony hatása van: javítja a kondíciót, fejleszti az izomzatot, bővíti a környezetről való ismereteket és magabiztos tájékozódóvá tesz.

A Libegő43 általános- és középiskolai osztályok számára vehető igénybe, hétfőtől-péntekig iskolai napokon, hasonlóan a SKI43-s programunkhoz, szervezett iskolai csoportoknak szól.

A kalandok és történetek most téged hívnak!

A Libegő43 keretében szabadjára engedheted az elmúlt hónapok bezártságában felhalmozott energiádat, befejezhetjük a hónapokkal ezelőtt elkezdett sétákat.

​A hegytetőn az Ámos-hegyi kilátó vár téged, ahonnan ha tiszta az idő a Balatonig is ellátni! ​Az eplényi Libegő mintegy 20 perces útja alatt érdemes a környezetet figyelni, hiszen számtalan őz, szarvas, muflon, vaddisznó és nyúl él a környéken.

​Kiránduljatok egy jót az osztállyal Eplényben, libegőzzetek, élvezzétek a friss levegőt! Sőt, a képzeletedet se hagyd otthon, oldjátok meg közösen az izgalmas rejtvényeket, mert a hegy rejtélyeinek megfejtése a kulcs a kivezető utatok megtalálásához!

Regisztráció