ELINDULT A REGISZTRÁCIÓ!
Mesebeli bakonyi környezet, csodálatos kilátás és csicsergő madarak! Éld át az Ámos-hegy varázslatos világát egy különleges libegőzéssel egybekötött erdei túrával!
Libegő43 program az általános iskola negyedikeseitől egészen a végzős középiskolásokig várja a gyerekeket egy nem mindennapi kalandra!
A kirándulásnak számos jótékony hatása van: javítja a kondíciót, fejleszti az izomzatot, bővíti a környezetről való ismereteket és magabiztos tájékozódóvá tesz.
Várunk benneteket szeretettel április 20-tól  június 15-ig!

 

 

A kalandok és történetek most téged hívnak!

A Libegő43 keretében szabadjára engedheted a felhalmozott energiáidat, eggyé válhatsz a természettel egy kellemes, kalandokkal teli túra keretein belül. 

​A hegytetőn az Ámos-hegyi kilátó vár téged, ahonnan ha tiszta az idő a Balatonig is ellátni! ​Az eplényi Libegő mintegy 25 perces útja alatt érdemes a környezetet figyelni, hiszen számtalan őz, szarvas, muflon, vaddisznó és nyúl él a környéken.

Áprilistól 20-tól tanév végéig újra várunk benneteket az Ámos-hegyen, az eplényi Síaréna Vibe Parkban.

​Kiránduljatok egy jót az osztállyal Eplényben, libegőzzetek, élvezzétek a friss levegőt! Sőt, a képzeletedet se hagyd otthon, oldjátok meg közösen az izgalmas rejtvényeket, mert a hegy rejtélyeinek megfejtése a kulcs a kivezető utatok megtalálásához!

Regisztráció