Kedves Érdeklődők!

Libegő43 Programot a közeljövőben nem indítunk.

 

Elhagyott gyárcsarnok, graffitik, extrém sportok – ezt a feelinget minden kamasz szeretné megtapasztalni egyszer.
Ha szeretnétek, hogy a scrácok kiszabaduljanak a hétköznapok monotonitásából, letegyék végre a mobiltelefont és kiengedjék kicsit a gőzt, akkor mindenképp érdemes jelentkeznetek a miskolci Factory Arénába a Scooter43 programunkra.
A régi gyárépületben található 5000 nm-es létesítmény remekül kiépített, biztonságos pályákkal és akadályokkal várja a rollerezni és bringázni vágyó gyerekeket.
Ezek a mozgásformák rengeteg pozitív élettani hatással bírnak.  Erősítik a vádlit, combhajlító izmokat és a farizmokat, a rollerezés pedig  gerincstabilizáló hatással is bír, hiszen a törzsizmoknak egyrészt egyensúlyban kell tartania a testünket a rolleren, másrészt folyamatosan dolgoznak, átmozgatják a gerincet és ezáltal erősödnek is. Ez nagyon fontos  lehet a későbbi gerincpanaszok, derékfájás, porckorongsérv megelőzésében.
Egy-egy akadály sikeres leküzdése növeli a gyerekek önbizalmát, fejleszti a koncentrációt, az egyensúly érzéket és a térbeli tájékozódó képességet.

Mi adjuk a járgányokat és a védőfelszerelést felszerelést, Ti hozzátok a gyerekeket, és már indulhat is a buli két keréken!
Két, nálunk töltött intenzív és felszabadult sportolással töltött óra után egy alaposan lemozgatott és lefárasztott csapattal térhettek haza, ezt előre garantálhatjuk. 🙂

További részetek a Programleírás menü pontban.
(A Scooter43 program során védősisak viselése kötelező.)

Regisztráció