Földön, vízen, levegőben? Az őszi osztálykiránduláson irány a víz és a ROW43!
Programunk szeptember 2-tól október 22-ig tart.

A vízi sportok szerelmese vagy és imádod a természetet? Akkor a Row43 őszi  vízitúráit neked találták ki! Vadregényes tájak, különleges madárrezervátumuk, változatos élővilág, zöld nádfalak. Ősztől már az ország több pontján is kalandos evezés részesei lehettek.

Az evezés nem csak egy szimpla túra, jóval több ennél: élményvadászat, közösségépítés, kikapcsolódás, sport, ismeretszerzés. Sirályok, gémek, kócsagok várnak majd, keskeny, árnyas, nyugodt csatornák, lagúnák keresztezik az utad, miközben játékos evezőcsapások kovácsolják össze még jobban a társaságot!

Ha sosem ültél még kenuban, itt a nagy lehetőség, hogy kipróbáld ezt az életérzést és elmerülj ebben a csodavilágban, ahol szinte megérinthető a természet.

Tegyétek Ti is felejthetetlenné az őszi osztálykirándulást, és egy napra váljatok eggyé a vízivilággal! Szakképzett túravezetőkkel, kenukkal, mentőfelszereléssel várjuk helyszíntől függően a 20-25-30 fős általános iskola felső tagozatos és középiskolai osztályok jelentkezését a nem mindennapi kalandra!

Részletek a Programleírás fül alatt!

Mi már nagyon várjuk, hogy találkozzunk veletek! 🙂

Regisztráció