Kedves Érdeklődők, átmenetileg nincs elérhető programunk.
Kérjük, iratkozzatok fel a hírlevelünkre, hogy időben értesülhessetek a változásokról!

hírlevél

A vízi sportok szerelmese vagy és imádod a természetet? Akkor a Row43  vízitúráit neked találták ki! Vadregényes tájak, különleges madárrezervátumuk, változatos élővilág, zöld nádfalak. Tavasztól újra az ország több pontján is kalandos evezés részesei lehettek a Row43 ingyenes kenu túráin.

Az evezés nem csak egy szimpla túra, jóval több ennél: élményvadászat, közösségépítés, kikapcsolódás, sport, ismeretszerzés. Sirályok, gémek, kócsagok várnak majd, keskeny, árnyas, nyugodt csatornák, lagúnák keresztezik az utad, miközben játékos evezőcsapások kovácsolják össze még jobban a társaságot!

Ha sosem ültél még kenuban, itt a nagy lehetőség, hogy kipróbáld ezt az életérzést és elmerülj ebben a csodavilágban, ahol szinte megérinthető a természet.

Tegyétek Ti is felejthetetlenné a tavaszi osztálykirándulást, és egy napra váljatok eggyé a vízivilággal! Szakképzett túravezetőkkel, biztonságos, hat személyes kenukkal, mentőfelszereléssel várjuk helyszíntől függően a 20-25-30 fős osztályokat az általános iskola negyedikeseitől egészen a végzős gimnazistákig egy nem mindennapi kalandra!

Részletek a Programleírás fül alatt!

Mi már nagyon várjuk, hogy találkozzunk veletek! 🙂

Regisztráció