Programleírás

A Row43 programra az általános iskola negyedikeseitől egészen a végzős középiskolásokig fogadjuk a jelentkezéseket.
A Sport43 legtöbb programjához hasonlóan iskolaidőben, hétfőtől péntekig várjuk a szervezett, 20-30 fős csoportokat.
Programunk áprlilis 20-tól június 15-ig (egyes helyszíneken június 3-ig) tart 

Álmodoztál már arról, hogy osztálytársaiddal bejárd a Tisza tó vadregényes, zegzugos víziútjait, a Bodrogon evezz a társaiddal vagy a Velencei tavon kenuzhass a feketevizen, miközben természetes élőhelyeiken ismerheted meg a hely hihetetlenül gazdag madár- és élővilágát egy képzett, helyismerettel rendelkező túravezetővel?

Ha voltak is ilyen merész álmaid, azok legtöbbször álmok is maradtak, ugyanis egy osztály félnapos vízitúrájának megszervezése szinte lehetetlen feladat. Nehéz hajókat és védőfelszereléseket bérelni és azt eljuttatni a kijelölt helyszínre. Ismerni kell a vizet, kell tehát egy túravezető, aki komoly helyismerettel rendelkezik. Meg kell tanulni a főbb szabályokat, az evezés alapjait.
Ezek összességében olyan bonyolulttá és terhessé teszik az előkészületeket, hogy itt a legtöbben el sem kezdik a szervezést, ami nem is csoda.
Mi ezt a terhet levesszük a vállatokról. Megterveztünk nektek egy programot A-tól Z-ig. Megszerveztük hozzá a személyi és tárgyi feltételeket. Ráadásul mind ezekért nem kérünk egy fillért sem.
A csoportok számára ezen felül biztosítjuk a mentő mellényeket és a túravezetőket, de tőletek is kérünk majd felnőtt kísérőt a gyerekek mellé.
A túrák hossza kb. 3-3,5 óra, ez alatt az idő alatt megismerkedhettek az adott helyszín flórájával, faunájával, és átélhetitek az érzést, amit csak a vízen lehet megtapasztalni.
Április  20 – június 15-ig (egyes helyeken június 3-ig) várunk nagy szeretettel a csodálatosnál csodálatosabb helyszíneinken.

Ne maradjatok le, vágjatok bele! Evezőket a kézbe, irány a víz! 😊

Helyszínek:
Bodrog-Tokaj
Rába – Győr
Robinson Szigetek – Szécsény
Tisza tó-Tiszafüred
Velencei tó-Gárdony, Rába-Győr

Regisztráció

Amit biztosítunk

  • Hat -hét személyes biztonságos kenuk
    (Kivétel Szécsény, ahol két személyes hajókkal tudjuk fogadni a gyerekeket.)
  • Oktatás a vízre szállás előtt
  • Kötelező mentőmellény
  • Csoportonként 1 fő túravezető