Válasszatok helyszínt, foglaljatok időpontot és evezzetek együtt velünk Magyarország legszebb vizes tájain!

 

Győr – Rába túra

Ha vonzanak benneteket a kontrasztok, akkor mindenképp jelentkezzetek a Győr központjából induló kenu túránkra. Egy nyüzsgő, műemlékekkel és élettel teli városból csoroghattok át a Rába nyugodt vizeire. Érintetlen természeti szépség, gazdag növény és állatvilág, víz fölé hajó fűzfák, madarakkal teli nádasok mentén evezhettek, és élvezhetitek a folyó nyújtotta élményeket. Visszatérve a városba megcsodálhatjátok Magyarország műemlékekben második leggazdagabb városának látnivalóit, megnézhetitek a Xantusz János Gyűjteményt, barangolhattok a Várkazamata kőtárában, vagy piknikezhettek a város tüdejének számító Radó szigeten.
Győri kenutúránk a Győri Vizisport Egyesület telephelyéről indul és ide is érkezik vissza.
Foglalható időpontok: 04.20 – 06.15., hétfőtől péntekig 09:00 és 12:00 óra.
Cím:  Győri Vizisport Egyesület, Győr, Töltésszer utca 24.
Google Maps

TIPP: Győrben nem csak kenuzni tudtok, hanem sárkányhajózni is. Ebben az esetben is a Row43-ra kell regisztráljatok, mintha kenuznátok. Végig kell vinni a regisztrációt ugyanúgy, feltölteni az adatokat de jelezzétek felénk külön e-mailen (foglalt időpont+csoportnév feltüntetésével), hogy sárkányhajózni fogtok.
E-mail: info@sport43.hu

Regisztráció

Robinson Szigetek – Szécsény

Mindig is imádtátok a kincskereső történeteket, legbelül ott van bennetek a kalóz?
Remek helyszínt találtunk nektek ahhoz, hogy ezeket a vágyaitokat valóra váltsátok.
Vár benneteket a Nógrád északi részén, Szécsényben található Robinson Szigetek, ahol egy igazán kalandos néhány órás kincskereső kenu túrán vehettek részt.
Az Ipoly egykori ágaiba visszavezetett szelíd folyó kis szigetekkel, zeg-zugos útvonallal és vadregényes természeti környezettel várja az osztályokat.
Hollókő és az Ipolytarnóci Ősmaradványok Miocén Parkja közelsége pedig szinte hívogat benneteket egy több napos osztálykirándulás megszervezésére.

FONTOS INFORMÁCIÓ:
Szécsényben a többi helyszínünkkel ellentétben két személyes kenukkal tudjuk fogadni a gyerekeket!

Foglalható időpontok: 04.20 – 06.15., hétfőtől péntekig 10:00 óra.
Cím: Robinson Szigetek, Szécsény, Külterület
Google Maps

Regisztráció

Tisza tó – Tiszafüred

Áthaladunk zsilipek között, manőverezünk morotvákban és kievezünk a nyílt vízű Nagy-Tiszára is. Vadregényes táj, különleges madárrezervátum, kárókatona, szürkegém, változatos élővilág, zöld nádfalak, ártéri erdők, vízbe dőlt, fura alakú fák, hódvárak, sulyomvirágzás – ezt ígéri nektek a kalandokban gazdag evezés a Tisza-tavon.
Tiszatavi kenutúránk körtúra, tiszafüredi indulással és érkezéssel, a programnak a vasútállomástól pár percre található, de  autóbusszal is könnyen megközelíthető City-Gas Tiszafüredi Kajak-Kenu Sportegyesület ad otthont.
Foglalható időpontok: 04.20 – 06.15., hétfőtől péntekig 09:00 és 12:00 óra.
Cím: City-Gas Tiszafüredi Kajak-Kenu Sportegyesület, Tiszafüred, Kakukk u. 2.
Google Maps

Tipp: Ha két napos osztálykirándulásban gondolkodtok, foglaljatok időpontot az ingyenes Bike43 kerékpáros programunkra is,  kenutúránkra is, hogy ne csak vizen, hanem szárazon is megismerkedhessetek a Tisza-tóval és környékével.

Regisztráció

Tokaj – Bodrog

Tokaj lábainál kanyarog hazánk egyik leg érintetlenebb szépségű, vadregényes folyója, a Bodrog.
Ha kenuba szálltok velünk, vízi madarak garmadája, nyíló tündérrózsák, csodás ártéri erdők teszik érdekessé túrátokat Magyarország egyik legszebb és legszelídebb folyóján.
Kiindulási és érkezési pont: Tokaji Vizitúra Központ.
Foglalható időpontok: 04.20 – 06.10., hétfőtől péntekig 10:00 óra.
Cím: Tokaji Vizitúra Központ, Tokaj, Bodrogkeresztúri út 5.
Google Maps

Regisztráció

Velencei tó – Gárdony

A Velencei tó déli partjáról indulva Sukoró irányában izgalmas nádas-túrán vehettek részt!
Nádrengeteg, vízimadarak, növényritkaságok, úszó nádszigetek, Európában csak itt fellelhető orchidea-faj, feketevíz, szitakötőrajok, a víz alatt legendásan hatalmas méretűre nővő harcsák – megannyi izgalmas, varázslatos élmény, és máshol nem látható csoda vár benneteket, ha velünk tartotok a gárdonyi kenutúránkon!
Helyszínünk, a gárdonyi SURFCAMPING két perc sétára fekszik a vasútállomástól, így könnyedén megközelíthető, de ideális bázisa lehet akár egy két napos Velence tavi osztálykirándulásnak is!
Foglalható időpontok: 04.20 – 06.03., hétfőtől péntekig 09:00 és 12:00 óra.
Cím: SURFCAMPING, Gárdony, Pisztráng u. 17..
Google Maps

Tipp: Ha két napos osztálykirándulásban gondolkodtok, foglaljatok időpontot az ingyenes Bike43 kerékpáros programunkra is,  kenutúránkra is, hogy ne csak vizen, hanem szárazon is megismerkedhessetek a Velencei tóval és környékével.

Regisztráció