Kedves Érdeklődők!

DrySki43 Programot a közeljövőben nem indítunk.

– A tanpályás síelés tökéletes választás, hiszen irányított, szervezett mozgást végeznek a gyerekek a szabad levegőn.
– Szakképzett oktatóink tanítványainkat játékosan, életkorukhoz és adottságaikhoz alkalmazkodó módszertannal vezetik be a havas sportok világába. Megtanulják a síliftet használni és azokat a magatartási szabályokat is, amelyek elengedhetetlenül fontosak a sípályán. Érdemes tehát beiratkozni és mire leesik a hó már biztos alapokkal lehet a havas pályákat felkeresni.
– A síelés olyan szimmetrikus mozgásrendszer, amely az agy jobb és bal agyféltekéjét egyszerre stimulálja, a két agyfélteke közötti összhangot és együttműködést erősíti, ezáltal bizonyítottan növeli a gyerekek koncentrációs képességét, kreativitását, problémamegoldó képességét, kitartását.
– Általában is, a pandémiás időszakban pedig fokozottan fontos, hogy a gyerekek az őszi-téli időszakban is sokat mozogjanak szabad levegőn, szokjanak hozzá a változatos időjárási körülményekhez, ami testileg-lelkileg edzetté teszi őket. A szabad levegőn való fejlesztő sportot, a síelést, semmiféle teremsport nem pótolja.
-A tanpályás síeléshez sem hideg, sem hó nem szükséges hozzá. Akár a nyár közepén, fürdőruhában is meg lehet tanulni a síelés alapjait.
– A tanpályát négy évszakon keresztül lehet használni, így tulajdonképpen egész tanévben élvezhetitek az előnyeit.

További részetek a Programleírás menüpontban.

Regisztráció